مواد لازم برای کباب تابه ای
- گوشت چرخ کرده:500 گرم
- فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
- گوجه فرنگی :3 عدد
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
- پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
- سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
- پیاز رنده شده :1 عدد
- پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
- پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
- گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، قلقل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز میدهیم تا کاملا به خورد هم بروند.
مرحله سرخ کردن مواد اولیه کباب تابه ای
در یک تابه مقداری روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را با حرارت بالا تفت میدهیم.ادویه پایریکا را هم به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم .سپس نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم و در کنار آب جوش گرد لیمو و زعفران را مخلوط کرده و بعد از یک جوش کوچک این سس از روی حرارت برمیداریم.
چگونه کباب تابهای فوق العاده خوشمزه درست کنیم ؟
گوشتهای ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم دهید و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا سرخ کنید.
دستور تهیه کباب تابه ای
دو طرف گوشت را سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد و بعد از سرخ شدن دو طرف گوشتها ،گوجه فرنگیهای حلقهای برش زده و فلفل دلمه ای ها و نیز سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشتها میچینیم .. کمینمک روی سیب زمینی ها میپاشیم و سس گوجهای که آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم .
بهترین کباب تابهای را درست کنید !
در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم همه مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.پس از نیم ساعت کباب تابهای ما آماده سرو است.که میتوانید در کنار سبزیجات با برنج یا نان نوش جان کنید.
طرز تهیه کامل کباب تابهای در خانه با روشی خوشمزه
ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای:
- برای تهیه کباب تابهای بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند استفاده کنید.
- همچنین مقدار چربی گوشت باید متعادل باشد ، اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ، موقع پخت کباب تابه ای ، اندازه و سایز کباب دیگیکوچک میشود و کباب تابه ای جمع میشود.
- همچنین اگر مقدار گوشت گوسفندی کبابها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
- برای لذیذتر شدن کباب تابهای پیشنهاد میکنیم به موادگوشت آن مقداری گلپر نیز اضافه کنید که البته کاملاً سلیقهای است ولی حتماً یکبار آن را امتحان کنید .
- برای معطر شدن کباب میتوانید روی کباب تابه ای خود یک قالب کره را خردکنید.
- در کباب تابه ای از تخم مرغ استفاده نکنید. این امر باعث سفت شدن کباب شما میشود.
- دقت کنید برای طبخ کباب تابه ای، بهتر است کبابها با حرارت بسیار کم پخته شوند.
- اگر مایه شما رقیق شد به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی بزنید.
- حتما آب پیاز را پس از رنده کردن بگیرید.
- برای جلوگیری از وا رفتن کبابها آنها را خوب ورز داده و در روغن بسیار داغ سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای
کباب تابهای جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب تابهای را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .منبع: میهن بلاگ